REKISTERÖITYMINEN
Jotta kaikki jäsenille tarkoitetut toiminnot olisivat käytettävissä, pitää sivuille rekisteröityä. Rekisteröityminen tapahtuu sivuston oikeassa alalaidassa olevaa "Rekisteröidy"-tekstiä klikkaamalla. Avautuvaan näkymään kirjoitetaan seuraavat tiedot:
Nimi                                 
Tähän oma nimi muodossa "etunimi sukunimi". Tämä ei näy muuta kuin sivuston  ylläpidolle.
Käyttäjätunnus                  
Tähän käyttäjätunnus jota haluat käyttää. Tämä näkyy muille käyttäjille, jos  
esim. lisäät kuvia sivuille.
Sähköposti                         
Toimiva sähköpostiosoitteesi. Tähän sähköpostiin tulee vahvistus rekisteröitymisestäsi, eli  ennenkuin käyttäjätunnuksesi  toimii, pitää käydä lukemassa ko. posti jossa olevaa linkkiä klikkaamalla tunnus aktivoituu.
Salasana                           
Itse keksimäsi salasana, jolla kirjaudut tulevaisuudessa sivuille.
Salasana uudestaan           
Edellisessä kohdassa annettu salasana uudelleen.

Käyttäjätunnuksella ja salasanalla siis kirjaudutaan sivuille. Nämä vaaditaan siksi, että kukaan "ulkopuolinen" ei pääse esim. esiintymään jonkun seuralaisen nimissä sivuilla. Kaikista rekisteröitymisistä menee tieto sivuston ylläpitäjille.

KIRJAUTUMINEN
Sivustolle kirjaudutaan em. käyttäjätunnuksella ja salasanalla syöttämällä ne ao. kenttiin. Jos sivulle ei olla kirjauduttu, kaikki valikot eivät näy ja kaikki toiminnot eivät ole käytettävissä.

KÄYTTÄJÄTUNNUS TAI SALASANA UNOHTUNUT
Jos olet unohtanut käyttäjätunnuksesi tai salasanasi, saat ne antamaasi sähköpostiin klikkaamalla ko. tekstiä sivuston vasemmasta alalaidasta.